AEGON is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij waarvan de eerste voorganger teruggaat tot 1759. In dat jaar werd de Broederlijke Liefdesbeurs die werd opgericht in Haarlem. Dit was een van de eerste uitvaartverzekeraars. Na een aantal fusies ontstond in 1968 AGO. In 1983 fuseerde AGO met Ennia, een onderneming die zich had gespecialiseerd in levensverzekeringen. Hierdoor ontstond AEGON.

AEGON is een financiële dienstverlener die voor je klaar staat als het gaat om beleggen, sparen, het afsluiten van een hypotheek en natuurlijk het afsluiten van een verzekering.

Bij AEGON moet je zijn als je op zoek bent naar een opstalverzekering, inboedelverzekering en uiteraard je autoverzekering. Bij AEGON kan je al deze zaken online regelen, maar als je liever contact hebt via telefoon of e-mail kan dat natuurlijk ook. Wil je overstappen van je huidige verzekeraar naar AEGON? Zo geregeld! Vul online de gegevens in en AEGON zorgt dat het in orde komt!

AEGON autoverzekering

Wanneer je bij AEGON een autoverzekering afsluit kun je kiezen uit verschillende opties. Kies uit WA, WA+ of allrisk. Het is maar net hoeveel extra zekerheid je wilt hebben.

Een WA-verzekering is verplicht en verzekert je tegen schade die je aan andere automobilisten toebrengt. WA+ vergoed ook schade aan je eigen auto, bijvoorbeeld veroorzaakt door diefstal of brand.

Bij een allriskverzekering wordt de schade die aan je eigen auto ontstaat door ongevallen ook gedekt, hiernaast heb je recht op  pechservice in het buitenland.

Aegon

Vervolgens kies je bij AEGON de extra dekkingen die jij wilt. Denk hierbij aan een rechtsbijstandverzekering voor motorvoertuigen, een ongevallenverzekering voor inzittenden of een bestuurder- en inzittendenverzekering. Wanneer je onverhoopt toch een keer schade aan je auto hebt kan je dit laten herstellen bij een van de bij  AEGON Schade Service aangesloten herstelbedrijven.  Dan geldt het eigen risico van slechts 200 euro voor je. Bij een ander herstelbedrijf kan dit oplopen tot 700 euro!  Er is altijd wel een bij AEGON aangesloten herstelbedrijf bij jou in de buurt, in Nederland zijn er meer dan 500!

AEGON autoverzekering voor jongeren

AEGON heeft geen speciale autoverzekering voor jongeren. Ook als beginnend bestuurder gelden dus voor jou dezelfde voorwaarden als voor alle andere klanten. Wel zo overzichtelijk. Uiteraard moet je wel rekening houden met zaken zoals het lagere alcoholpromillage dat je mag blazen tijdens een controle. Zoiets heeft natuurlijk consequenties voor de manier waarop de verzekeraar wel of niet uitkeert. De premie die je betaalt gaat naar beneden elke keer als je een schadevrij jaar aan je totaal toevoegt.