Iedereen kent de ANWB autoverzekering. Ze staan altijd voor hun leden klaar wanneer je met pech langs de weg staat. Maar de Algemene Nederlandse Wielrijders Bond doet nog veel meer. Zo kun je bij ANWB je route plannen in binnen- en buitenland, hebben ze alle file-informatie die je nodig hebt, hebben ze de mooiste fiets- en wandelroutes voor je klaar liggen en bieden ze alles aan wat je nodig kan hebben voor je vakantie. Naast dit uitgebreide assortiment heeft de ANWB ook nog eens alles voor je auto en kan je er zelfs rijlessen nemen. En autoverzekeringen, die hebben ze bij de ANWB natuurlijk ook!

ANWB autoverzekering

ANWB Verzekeringen

De ANWB staat al jaren bekend vanwege de goede service die aan de leden wordt geboden. Zo wordt er in het geval van pech vervangend vervoer voor je geregeld en hoef je je ook niet druk te maken over de reparatie, want ook daarvoor zorgt de ANWB. En natuurlijk heb je dag en nacht toegang tot de ANWB alarmcentrale. Daar komt nog eens bij dat de no-claim korting bij de ANWB kan oplopen tot wel 80%!

.Je bent sowieso goedkoop uit wanneer je je verzekering afsluit bij de ANWB want de maandelijkse premie is beduidend lager dan bij bijvoorbeeld Allsecur of Centraal Beheer. Dit scheelt soms tot wel 15 euro per maand! Als extraatje krijgen ‘veilige rijders’ die twaalf jaar schadevrij hebben gereden nog eens 10% extra korting bovenop hun no-claim.

Ook bij ANWB kan je kiezen uit verschillende soorten dekkingen. WA, WA+ of een allriskverzekering. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om aanvullende dekkingen af te sluiten zoals de accessoiredekking die bijvoorbeeld je navigatiesysteem of je lichtmetalen velgen dekt.

ANWB autoverzekering voor jongeren

Waarom is een autoverzekering bij de ANWB juist voor jongeren zo interessant? Dat zit als volgt: de ANWB wil juist ook service bieden aan jonge bestuurders. Daarom biedt de ANWB voor jongeren tot 25 jaar de mogelijkheid om één jaar gratis lid te worden van de ANWB wegenwachtservice met jongerenvoordeel. Handig voor als je toch een keer met pech langs de weg staat.

Maar wat heeft dat nu precies met een autoverzekering voor jongeren te maken? Heel eenvoudig eigenlijk: jongeren tot 25 jaar kunnen dus gratis lid worden van de ANWB, en leden krijgen 5% korting wanneer ze een autoverzekering bij de ANWB afsluiten. Kortom, als je gebruik maakt van deze actie ben je heel 2014 verzekerd van hulp bij pech en sleep je ook nog eens 5% korting op je autoverzekering binnen! Dat is hoe dan ook een goede deal!