Waarschijnlijk heb je wel eens van Aon gehoord. Aon is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Aon direct is een tak van Aon Nederland. Ook in andere landen heeft Aon vestigingen. Zo staat het hoofdkantoor bijvoorbeeld in Londen en staat het bedrijf genoteerd aan de effectenbeurs van New York. De cijfers spreken eigenlijk voor zich: in Nederland 10 vestigingen met 1900 medewerkers. Internationaal 600 kantoren in meer dan 120 landen met een totaal aantal werknemers van meer dan 61.000 medewerkers.

Kortom, internationaal, gespecialiseerd en met verstand van, en ervaring op het gebied van verzekeren. Maak dus ook gebruik van de expertise die Aon Direct jou te bieden heeft. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een goede autoverzekering met een scherpe premie!

Aon Direct autoverzekering

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen weet Aon Direct alles van (auto)verzekeringen. En nu is er een extra reden om gebruik te maken van alles wat Aon Direct op dit vlak aan jou te bieden heeft! Aon bestaat namelijk 325 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden. En hoe doe je dat beter dan met 50% korting op autoverzekeringen? Kies daarom nu voor de Aon Direct autoverzekering als je wilt profiteren van dit aanbod.

AON Direct

Bij Aon Direct kun je kiezen tussen verschillende autoverzekeringen. WA, WA + beperkt Casco of WA + volledig Casco (allrisk). Ook biedt Aon Direct nog een aantal aanvullende dekkingen. Zo kan je kiezen voor autorechtsbijstand voor het geval dat je juridische hulp nodig hebt. Of je kiest voor de No-claim bescherming. Hierdoor behoud je je korting als je eenmalig schade rijdt. Om ook schade te dekken die passagiers lijden tijdens een ongeval kun je ook nog kiezen voor de module ‘schade inzittenden’.

Aon Direct autoverzekering voor jongeren

Waarom is een autoverzekering van Aon Direct ook voor jongere (beginnende) bestuurders interessant? Omdat de premies bij Aon Direct superscherp zijn! Als beginnende bestuurder krijg je bij bijna alle verzekeringsmaatschappijen te maken met een hogere premie. Dit komt doordat aangetoond is dat jongere onervaren bestuurders over het algemeen een grotere kans hebben om bij een ongeval betrokken te raken. Aon Direct onderkent dit risico. Daarom berekent Aon Direct een toeslag van 65 euro op je eigen risico als je jonger bent dan 24 jaar. Dat is eigenlijk het enige, voor de rest maak je gebruik van alle voordelen. Geen addertjes onder het gras, je weet bij Aon Direct waar je aan toe bent!