Beginner.nl is een website waar jongeren en beginnende bestuurders autoverzekeringen, inboedelverzekeringen en andere verzekeringen kunnen vergelijken en zo de verzekering vinden die het beste bij hun omstandigheden past.Doormiddel van een vergelijkingstool kan er een vergelijking gemaakt worden tussen verzekeringsmaatschappijen als:

-Besured

-Centraal Beheer Achmea

-CZ

-CZdirect

-Fbto

-Generali

-Inshared

-Menzis

-Ohra

-Unive

-Zekur

-Zelf.nl

Naast het vergelijken van verzekeringen kunnen bezoekers ook handige tips vinden over bijvoorbeeld het aanschaffen van een tweedehands auto of tips voor zowel het rijexamen als het theorie examen voor het autorijbewijs vinden.

Disclaimer

Beginner.nl en Sterk Digital kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de betrouwbaarheid van de informatie op deze website of voor de gevolgen van beslissing die door bezoekers worden genomen welke gebaseerd zijn op de informatie die op deze website gevonden is, dit geldt voor zowel materiele schade, financiele schade als letselschade.

Cookies

Voor het bijhouden van onze bezoekersaantallen en acties op onze website maken wij gebruik van Clicky Analytics. Uw gegevens worden anoniem bijgehouden en er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.

Wanneer u contact met ons opneemt wordt uw IP adres en emailadres opgeslagen.

Hoe werken en verdienen wij?

Om meer informatie te vinden over onze manier van vergelijken en ons verdienmodel kijk dan op de pagina Hoe werken wij en wat is ons verdienmodel

Contact

Beginner.nl is onderdeel van de Collectieve Vergunning in bemiddelen van zanox BV AFM Nummer: 12042897

Voor vragen, opmerkingen of adverteren kan er contact opgenomen worden via de contact pagina.