Delta Lloyd is een financiële dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in verzekeringen en bancaire producten. Je kunt voor deze diensten zowel bij Delta Lloyd terecht als particulier, maar ook als ondernemer. Delta Lloyd heeft verschillende merken die allemaal onder de Delta Lloyd Groep vallen. Elk merk van Delta Lloyd heeft zijn eigen specialisme. De merken die deel uitmaken van de Delta Lloyd Groep zijn: Delta Lloyd Verzekeringen, Delta Lloyd Asset Management (deze tak houdt zich bezig met vermogensbeheer) en Delta Lloyd Bank (beleggingsrekeningen, hypotheken en spaarrekeningen).

Delta Lloyd werkt met onafhankelijke financiële experts die je informeren en ondersteunen bij het kiezen van het product dat het beste past bij jouw persoonlijke financiële situatie. Deze financiële experts werken niet alleen voor Delta Lloyd, en dit komt hun onafhankelijkheid natuurlijk ten goede!

Delta Lloyd autoverzekering

Aangezien Delta Lloyd zich ook bezighoudt met verzekeringen heeft Delta Lloyd uiteraard ook voor jou de ideale autoverzekering. Wanneer je een autoverzekering afsluit bij Delta Lloyd krijg je via hen dag en nacht hulp wanneer je in de problemen komt door bijvoorbeeld een ongeluk, autobrand of diefstal. Ook als je te maken krijgt met een beschadigde autoruit kan je 24 uur per dag terecht bij één van de door Delta Lloyd geselecteerde glasherstelbedrijven.

Delta Lloyd

Bij Delta Lloyd kan je kiezen voor verschillende varianten van een autoverzekering. Zo is er de WA-verzekering; deze wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering verzekert je tegen schade die door jouw toedoen ontstaat aan andere weggebruikers. Heb je behoefte aan een meer uitgebreide verzekering dan kan je kiezen voor een WA-verzekering met beperkt casco of een allriskverzekering (WA met volledig casco).

Daarnaast biedt Delta Lloyd nog een aantal aanvullende dekkingen aan.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan accessoiredekking: hiermee wordt onder meer je audiosysteem verzekerd. Wanneer je vaak passagiers meeneemt is een ongevallendekking voor inzittenden misschien iets voor jou. Een rechtsbijstanddekking is dan weer praktisch op het moment dat je in een juridisch geschil terecht komt. En zo heeft Delta Lloyd nog meer interessante opties die je desgewenst kunt toevoegen aan je verzekering.

Delta Lloyd autoverzekering voor jongeren

Wanneer je een jonge bestuurder bent die zijn eerste auto wil gaan verzekeren is het verstandig om goed na te gaan welke verzekering het best bij je past en het meeste voordeel biedt. Statistisch staat vast dat jongeren relatief vaak betrokken zijn bij ongevallen. Dit komt vaak doordat ze nog niet veel rijervaring hebben en omdat jongeren vaak een beetje overmoedig zijn als het aankomt op het inschatten van verkeerssituaties en hun eigen vaardigheden.

Hierdoor leggen de meeste verzekeraars jonge beginnende bestuurders onder de 25 jaar een hoger eigen risico op. Delta Lloyd doet dit niet, en dit maakt de Delta Lloyd autoverzekering dus interessant voor jongere bestuurders.

Een extra voordeel voor beginnende bestuurders is het feit dat je bij een Delta Lloyd autoverzekering direct 60% no-claimkorting krijgt. Zelfs wanneer je nog geen schadevrije jaren hebt opgebouwd. De maximale no-claimkorting bij een autoverzekering van Delta Lloyd is 80%. Wanneer je kiest voor een WA-verzekering met beperkt casco of een allriskverzekering kan je ook nog eens kiezen voor een standaard eigen risico van 150 euro of een hoger eigen risico van 300 of 450 euro. Ook voor jongeren gelden hiervoor dezelfde voorwaarden en bedragen!