Nederlanden van Nu

Verzekeringen van Nederlanden van Nu

De Nederlanden van Nu is een nieuwe speler op de verzekeringsmarkt. Verzekeren zonder flauwekul, dat is wat de Nederlanden van Nu wil. En wie profiteert daarvan? De klant natuurlijk, jij dus! De Nederlanden van Nu is sinds 2006 actief en is risicodrager achter bijvoorbeeld de merkverzekeringen van Fiat en Volkswagen. Sinds 2011 biedt de Nederlanden van Nu ook online verzekeringen aan voor particulieren. De Nederlanden van Nu heeft onder andere inboedelverzekeringen, ongevallenverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en natuurlijk autoverzekeringen in de aanbieding.

Klik hier om autoverzekeringen te vergelijken

De Nederlanden van Nu wil graag weten wat de mening van haar klanten is, ze vinden het belangrijk om te weten wat de klant bezig houdt. Ervaringen die ze gebruiken om de service nog verder te verbeteren. Ook daar profiteer jij van wanneer je een verzekering afsluit bij de Nederlanden van Nu.

Nederlanden van Nu autoverzekering

Nederlanden van Nu

De autoverzekeringen van de Nederlanden van Nu verzekeren alleen datgene wat haar klanten belangrijk vinden. Om dit uit te vinden heeft de Nederlanden van Nu navraag gedaan bij 25.000 Nederlanders. Aan de hand van de bevindingen uit die enquête heeft De Nederlanden van Nu haar autoverzekeringen samengesteld. Bij de Nederlanden van Nu kun je kiezen uit een WA-verzekering (deze verzekering is minimaal verplicht gesteld door de Nederlandse overheid), een WA + verzekering (beperkt Casco) of een allriskverzekering (uitgebreid Casco). Doordat de Nederlanden van Nu heel weinig overheadkosten heeft zie je dit terug in de prijs: de goedkoopste WA-verzekering bij de Nederlanden van Nu is al af te sluiten vanaf 6 euro per maand.

Natuurlijk heb je bij de Nederlanden van Nu ook de mogelijkheid om extra aanvullende dekkingen af te sluiten bij je autoverzekering. Zo zijn er de modules: ongevallen inzittenden, pechhulp, auto rechtsbijstand en uitbreiding aanschafwaarderegeling. Voor extra zekerheid bij pech,  dekking bij ongevallen waar passagiers bij betrokken zijn of juridische hulp wanneer je betrokken raakt in een juridisch geschil over je auto.

Nederlanden van Nu autoverzekering voor jongeren

Autoverzekeringen die worden afgesloten door jonge bestuurders hebben meestal een hogere premie dan autoverzekeringen die worden afgesloten door meer ervaren bestuurders. Dit komt omdat statistisch gezien de kans groter is dat jonge bestuurders betrokken raken bij een ongeval. Ook bij Nederlanden van Nu betaal je een iets hogere premie. Toch is het als jonge bestuurder het overwegen waard om je autoverzekering af te sluiten bij de Nederlanden van Nu. Bij deze aanbieder is je eigen risico namelijk 0 euro, terwijl veel andere verzekeraars het eigen risico voor beginnende bestuurders behoorlijk kan oplopen.

Nederlanden van Nu
2.6 (52.65%) 49 recensies