OHRA is een verzekeraar die al ver voor de tweede wereldoorlog werd opgericht. Eerst als verzekeraar voor één specifieke bedrijfstak zoals in die tijd (1925) gebruikelijk was. Dit is terug te vinden in de naam. OHRA betekent namelijk Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren. In 2013 hoef je geen Rijksambtenaar meer te zijn om te profiteren van de verzekeringen die OHRA te bieden heeft. Iedereen is welkom. OHRA heeft haar pakket verzekeringen in de loop van de tijd enorm uitgebreid.

Naast zorgverzekeringen kan je bij OHRA ook terecht voor inboedelverzekeringen, ongevallenverzekeringen, reisverzekeringen en natuurlijk autoverzekeringen. OHRA is dus een echte totaalverzekeraar. Telefonisch bereikbaar tot 21:00 uur op werkdagen, en online kan je 24 uur per dag je zaken regelen. OHRA houdt direct contact met haar klanten zodat je geen last hebt van onduidelijke tussenpersonen. OHRA helpt waar nodig, voor de rest ben je helemaal vrij om zelf je verzekeringspakket samen te stellen.

OHRA autoverzekering

OHRA

Wanneer je op zoek bent naar een voordelige autoverzekering met een scherpe premie en veel extra voordelen moet je zeker eens informeren naar een OHRA autoverzekering. OHRA heeft verschillende autoverzekeringen waar je uit kan kiezen: WA, WA plus, Budget WA plus,  All Risk en Budget All Risk.

Een WA-verzekering is voor iedere automobilist in Nederland verplicht. Hiermee kom je niet in de problemen als je schade veroorzaakt aan de auto van iemand anders. Wanneer je een WA plus-verzekering afsluit wordt daarbovenop ook schade door een ongeval aan je eigen auto gedekt.

Wil je een nog veiliger gevoel? Sluit dan een allriskverzekering af. Bij deze verzekering is schade veroorzaakt door vandalisme ook gedekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lakbeschadiging of deuken.  Wanneer je een budgetverzekering afsluit bij OHRA autoverzekering betaal je een nog scherpere premie. Aan het afsluiten van deze verzekering zijn wel wat extra voorwaarden verbonden.

OHRA autoverzekering voor jongeren

Wanneer je een beginnende bestuurder bent zijn de meeste verzekeraars nogal voorzichtig met het afsluiten van een autoverzekering. Ze zijn namelijk bang dat jonge bestuurders een extra risico vormen. Bij OHRA hebben beginnende bestuurders geen verhoogd eigen risico bij schade, ideaal dus. Bij OHRA betaal je voor je eerste auto een vrij lage premie, dit komt doordat bij OHRA snelle dure auto’s niet verzekerd worden voor beginnende bestuurders.

Omdat in die gevallen het risico oploopt zou elke jonge bestuurder extra premie moeten betalen. En dat is nu net wat OHRA niet wil. De meeste jongeren beginnen in een tweedehands auto, en OHRA wil niet dat ze opdraaien voor maniakken die zonder verantwoordelijkheidsgevoel over de weg jagen. Hierdoor blijft voor jou de premie bij OHRA lekker laag.