Route Mobiel

Route Mobiel jongerenverzekeringen

Route Mobiel is een jonge organisatie die zich met name richt op het aanbieden van hulp bij pech onderweg. Route Mobiel werd in 2004 opgericht en slaagde erin Pechhulp services op een vernieuwende manier aan te bieden. Hierdoor steeg de naamsbekendheid en populariteit van Route Mobiel in de jaren die volgden razendsnel. Route Mobiel heeft in Nederland meer dan 180 uitvalspunten en is actief in bijna alle Europese landen. Ze zijn dus razendsnel bij je wanneer je langs de weg gestrand bent en zo snel mogelijk weer onderweg wil zijn. Inmiddels biedt Route Mobiel ook autoverzekeringen aan. Volgens de filosofie die Route Mobiel zo succesvol maakt. “Onnodige kosten? Die moet je elimineren!”

Vergelijk Route Mobiel met andere verzekeringen

Route Mobiel autoverzekering

Route Mobiel

De autoverzekering van Route Mobiel blinkt uit door een aantal interessante voordelen. Voordelen die een keuze voor Route Mobiel leuker en makkelijker maken. Zo helpt Route Mobiel je bij het opzeggen van je huidige verzekering (als je die hebt natuurlijk), heb je na het afsluiten van een een verzekering altijd 14 dagen bedenktijd en profiteer je bij Route Mobiel uiteraard van een voordelige premie. De Route Mobiel autoverzekering kan je elke dag opzeggen als je dat wilt.

Wat ook wel prettig is is dat je bij Route Mobiel niet naar pasjes of klantnummers hoeft te zoeken wanneer je een ongeluk hebt, je hebt dan immers al genoeg aan je hoofd! Alleen je adres opgeven is voldoende en alles wordt voor je geregeld! Kies daarom je autoverzekering bij Route Mobiel: WA, WA + Beperkt Casco, of Allrisk. Je bepaalt dus zelf hoeveel premie je wilt betalen hoeveel zekerheid je prettig vindt. Wanneer je daarnaast ook nog een rechtsbijstandverzekering of een inzittendenverzekering af wilt sluiten ben je ook daarvoor bij Route Mobiel aan het juiste adres!

Route Mobiel autoverzekering voor jongeren?

De Route Mobiel Autoverzekering kan niet afgesloten worden als je jonger bent dan 25 jaar. En tot 30 jaar gelden er ook nog speciale voorwaarden. Voor Route Mobiel Pechhulp kan je een auto van 15 jaar of ouder niet verzekeren. Route Mobiel is dus minder interessant voor jongeren.