Verzekeruzelf is een verzekeringsmaatschappij die begrijpt waar de klant anno 2013 behoefte aanheeft. Vrijheid! De vrijheid om zelf je zaakjes te regelen. Online en op het moment dat het jou het beste uitkomt. Verzekeruzelf heeft dan ook geen telefoonnummer, op het eerste gezicht is dat misschien vreemd, maar daar zit uiteraard een gedachte achter. Geen telefoonnummer betekent geen eindeloze wachttijden, niet afgesnauwd worden door telefonisten die hun dag niet hebben, geen irritante muziekjes die voor de rest van de dag in je hoofd blijven zitten, en last but not least: geen telefoonrekeningen die enorm uit de klauwen lopen. Best slim bedacht toch?

Bij Verzekeruzelf kan je terecht voor verschillende soorten verzekeringen zoals verzekeringen voor je woning, reisverzekeringen, brommerverzekeringen natuurlijk autoverzekeringen. Als beste getest door Independer en de Consumentenbond, en doordat Verzekeruzelf 100% “papierloos” is (alles wordt online geregeld) ook nog eens goed voor het milieu! Genoeg redenen om Verzekeruzelf te overwegen als je een verzekering af wilt sluiten.

Verzekeruzelf

Verzekeruzelf biedt een autoverzekering met een lage premie die op Independer.nl als zeer goed wordt beoordeeld (8.0). de autoverzekeringen zijn online af te sluiten en op elk gewenst moment op te zeggen. Verzekeruzelf biedt twee verschillende autoverzekeringen aan: “Verzekeruzelf Autosure” en “Verzekeruzelf Triple A”.

De Verzekeruzelf Autosure biedt een maximum korting van 80% bij schadevrije jaren. De Verzekeruzelf Triple A zelfs 85%. Kies dus zelf de variant die het beste bij je past. Dankzij het feit dat dure tussenpersonen ontbreken bespaart Verzekeruzelf veel geld. Dit wordt direct doorgerekend naar de messcherpe premies. Volg alle afhandelingen in je elektronisch dossier en vertrouw op de heldere privacygarantie bij Verzekeruzelf. Juist ook voor je autoverzekering.

Verzekeruzelf autoverzekering voor jongeren

Omdat jongeren een groter risico hebben op het veroorzaken van schade tijdens het autorijden (dit is wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd) krijg je bij de meeste verzekeringen een hogere premie voor je kiezen. Bij Verzekeruzelf is dit niet het geval. Verzekeruzelf heeft er namelijk voor gekozen om het eigen risico voor jongeren te verhogen.

Dit heeft als groot voordeel dat je premie laag blijft en je wat dat betreft niet aangepakt wordt omdat je toevallig een jonge bestuurder bent. Zolang je zelf geen schade veroorzaakt heb je dus geen extra kosten. Rijd je veilig en op een verantwoorde manier? Profiteer dan van de lage premie. Zolang je geen schade veroorzaakt heb je dus geen extra kosten terwijl je de wettelijk verplichte autoverzekering gewoon hebt. Niet houdt je dus nog tegen om de weg op te gaan!