Witgeld

Witgeld verzekeringen voor jongeren

Witgeld is een kleine zelfstandige financiële dienstverlener die je misschien nog niet zo goed kent. Witgeld is ontstaan vanuit het geloof dat ze iets extra’s toe kunnen voegen aan de particuliere verzekeringsmarkt. Vanuit die filosofie werkt een klein, deskundig team aan het aanbieden van verzekeringen die begrijpelijk zijn opgesteld en een hele scherpe prijs hebben. Witgeld wil graag dat hun klanten hun eigen verzekeringen onder controle kunnen houden. Vertrouwen en gemak staan hierbij hoog in het vaandel. Dat is de reden dat Witgeld er klaar voor is zich nog nadrukkelijker op de markt te begeven als het gaat om verzekeringen. Verzekeringen moeten simpel blijven vindt Witgeld, en dat vind jij waarschijnlijk ook!

Vergelijk Witgeld met andere verzekeringen

Witgeld autoverzekering

Witgeld

Er zijn een aantal goede redenen om je autoverzekering af te sluiten bij Witgeld. De schadeafhandeling van Witgeld is beoordeeld met maar liefst vijf sterren! Je kunt een autoverzekering bij Witgeld eenvoudig online afsluiten en je kan je premie ook simpel online wijzigen. Bij een autoverzekering van Witgeld heb je geen eigen risico en wanneer je een verzekering afsluit start de dekking direct.

Bij Witgeld kan je je auto zowel WA, WA beperkt Casco of WA volledig Casco (allrisk) laten verzekeren. Wanneer je daar voor kiest kan je de verzekering ook nog uitbreiden met een inzittendenverzekering, een pechhulpservice of een rechtsbijstandverzekering. Genoeg redenen dus om bij Witgeld je autoverzekering af te sluiten!

Witgeld autoverzekering voor jongeren

Als jongere beginnende bestuurder zijn er ook een aantal goede redenen om je (eerste) auto bij Witgeld te laten verzekeren. De scherpe premie is er daar natuurlijk slechts één van! Je hebt immers al genoeg uitgegeven aan je auto, te veel geld moeten betalen voor je autoverzekering is dan natuurlijk juist wat je niet wilt.

Daarnaast kan je bij Witgeld de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd met je brommer of scooter meenemen naar je autoverzekering. Veel jongeren blijken voordat ze een auto hebben eerst een brommer of scooter te hebben gehad, misschien jij ook wel. Maak hier dus gebruik van! Vervolgens heeft Witgeld nog een extra korting voor mensen die per jaar minder dan 25.000 kilometer rijden.

Uit onderzoek blijkt dat veel jongeren relatief weinig kilometers maken. Geldt dit ook voor jou? Weer een reden om je autoverzekering af te sluiten bij Witgeld. Tenslotte biedt Witgeld ook nog korting voor mensen die samenwonen. De kans is groot dat je samenwoont met je vriend of vriendin. Zo ja? Direct melden bij Witgeld en die extra korting is gewoon binnen! Het wordt eigenlijk steeds leuker!