Waarschijnlijk heb je nog niet zo vaak van Zelf.nl gehoord. Niet zo gek, want Zelf.nl adverteert niet met dure reclames op televisie. Ook heeft Zelf.nl niet allerlei dure kantoorpanden op toplocaties, maar alleen een hoofdkantoor in Heerhugowaard.

Waarom houden ze het bij Zelf.nl allemaal zo eenvoudig denk je misschien. Simpel! Daarmee bespaart Zelf.nl op de kosten. En als Zelf.nl op de kosten bespaart, bespaart de klant ook. Jij dus!

Nu vraag je je misschien af of deze manier van werken wel gecombineerd kan worden met een professionele dienstverlening. Het antwoord is ja! Zelf.nl opereert namelijk onder de paraplu van REAAL Schadeverzekeringen N.V. Een bekende naam in de Nederlandse verzekeringswereld. Dus biedt Zelf.nl alle ervaring en expertise die je mag verwachten maar dan tegen lage kosten. Hierdoor krijg je bij Zelf.nl een lagere premie voor een goede verzekering inclusief de dekkingen die je mag verwachten. Sluit daarom je verzekering af bij Zelf.nl, gewoon online. En wanneer je vragen hebt neem je gewoon contact op met Zelf.nl. Dit kan via email of telefoon.

Zelf.nl autoverzekering

Zelf

Zelf.nl heeft verschillende soorten verzekeringen. Natuurlijk heeft Zelf.nl naast reisverzekeringen en inboedelverzekeringen ook autoverzekeringen in het assortiment. En een autoverzekering bij Zelf.nl is niet zomaar een autoverzekering. De autoverzekering van Zelf.nl heeft brons gewonnen bij de “Verzekeringssite.nl Award 2012”. Een mooi bewijs van de kwaliteit van het product!

En heb je een hekel aan onbegrijpelijke polisvoorwaarden? Dan zit je bij Zelf.nl wel goed. Alle voorwaarden zijn opgesteld in begrijpelijke taal. Juridisch geneuzel, daar heeft niemand wat aan. En wil je om de een of andere reden je autoverzekering bij Zelf.nl opzeggen dan kan dat gewoon elke dag. Je hoeft dus niet eerst nog maanden aan een verzekering vast te zitten, kortom ideaal!

WA, WA-extra of allrisk, je kiest zelf de verzekering die het best bij je past. Ook extra aanvullende verzekeringen voor bijvoorbeeld pechhulp in Nederland of Europa sluit je eenvoudig af bij Zelf.nl.

Zelf.nl autoverzekering voor jongeren

Bij Zelf.nl kan je als jongere uitstekend terecht wanneer je je (eerste) auto wilt verzekeren. Je profiteert van de lage kosten die Zelf.nl maakt doordat dit direct wordt doorberekend in je premie. Dit komt goed uit want jonge bestuurders betalen nu eenmaal meer premie omdat uit onderzoek blijkt dat ze relatief vaak bij ongevallen betrokken zijn. Hier houdt elke verzekeraar rekening mee. Met dit gegeven in je achterhoofd is het helemaal nuttig om een verzekering af te sluiten bij een verzekeraar waar de overige kosten laag zijn. Bij Zelf.nl dus!