Zij rijdt beter

Zij Rijdt Beter voor Jongeren

Zij rijdt beter is een nieuwe speler op de markt voor autoverzekeringen. Zoals je van de naam al wel kan afleiden richt deze autoverzekeraar zich vooral op vrouwen. Daarom biedt Zij rijdt beter een voordelige vrouwen autoverzekering aan. Mannen hoeven zich overigens niet gediscrimineerd te voelen bij Zij rijdt beter. Wanneer je je als man prettig voelt bij de voorwaarden en service van Zij rijdt beter kan je ook als man bij deze verzekeraar terecht.

Vergelijk jongeren autoverzekeringen

Zij rijdt beter is een initiatief van het Nederlands Algemeen Verzekeringskantoor (NAVK). Dit is een tussenpersoon die kosten weet te besparen door verzekeringen van de Nederlanden van Nu alleen via telefoon en internet af te sluiten. Hierdoor wordt er enorm bespaard op personeelskosten. De Nederlanden van Nu maakt deel uit van de Generali Group. Dit is één grootste verzekeraars in Europa. 1 op de 4 Europeanen heeft een verzekering bij de Generali Group.

Zij rijdt beter autoverzekering

Zij rijdt beter

Bij Zij rijdt beter kun je kiezen uit verschillende varianten van een autoverzekering. De WA-verzekering is wettelijk verplicht en vergoed schade die jij veroorzaakt bij anderen. De schade die maximaal wordt vergoed bedraagt 2,5 miljoen euro als het gaat om zaken en 5 miljoen euro als het gaat om personen. Voor de WA-verzekering van Zij rijdt beter geldt géén eigen risico!

Kies je voor de uitgebreidere WA-Plus verzekering dan ben je een stuk beter verzekerd. Zo wordt schade als gevolg van brand of inbraak vergoed. Ook ruitschade wordt vergoed al betaal je hiervoor wel een eigen risico afhankelijk van het glasschadeherstelbedrijf dat de reparatie uitvoert. Dit kost je 65 euro bij reparatie door Carglass, Autotaalglas of Glasgarant. Het eigen risico bij alle andere soorten schade bedraagt 0 euro bij reparatie door een Schadegarant herstelbedrijf. Laat je de schade herstellen bij een ander schadeherstelbedrijf dan bedraagt je eigen risico 125 euro.

Uiteraard bestaat er bij Zij rijdt beter ook de mogelijkheid om je auto allrisk te verzekeren. Bij de allriskverzekering wordt ook de schade aan je eigen auto vergoed als je een ongeluk veroorzaakt.

Nog meer veiligheid inbouwen? Maak dan gebruik van de No-claimbeschermer van Zij rijdt beter, of sluit een rechtsbijstandverzekering af. Dat geeft je wel zo’n relaxed gevoel!

Zij rijdt beter autoverzekering voor jongeren

Voor jonge onervaren bestuurders kan het buitengewoon gunstig zijn om een autoverzekering af te sluiten bij Zij rijdt beter. In tegenstelling tot veel andere verzekeraars hanteert Zij rijdt beter geen hoger eigen risico voor jongere bestuurders. Dit is erg gunstig omdat jongeren wel in een risicogroep vallen, waardoor veel verzekeraars juist wel een hoger eigen risico voor jongeren hebben. Daarnaast is de premie van Zij rijdt beter bijzonder scherp doordat er geen onnodige extra’s aan de klanten worden verstrekt. Olie verversen kan je natuurlijk prima zelf, dat hoeft Zij rijdt beter niet voor je te doen. Het enige dat Zij rijdt beter doet is je auto goed verzekeren en een goede service bieden. En dat zie je terug in de hoogte van de premie!

Zij rijdt beter
2.1 (42%) 10 recensies